Personvernrettigheter

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.hslag.no. Bak nettstedet står Haramsøy Småbåtlag.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt besøkerens IP-adresse og nettleserens brukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra din e-postadresse (også kalt en hash) kan bli levert til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernregler er tilgjengelige her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av din kommentar, vil ditt profilbilde være synlig for offentligheten i konteksten av din kommentar.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygd stedsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og hente ut all stedsdata fra bilder på nettstedet.

Kontaktskjemaer

Vi har for tiden ingen kontaktskjemaer.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på vårt nettsted, kan du velge å lagre ditt navn, din e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Disse er for din bekvemmelighet slik at du ikke trenger å fylle inn dine detaljer igjen når du legger igjen en ny kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du besøker vår innloggingsside, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og kastes når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen din og dine skjermvalg. Innloggingskapslene varer i to dager, og skjermvalgskapsler varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil innloggingen din vare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil innloggingskapslene bli fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inkluderer ingen personopplysninger og indikerer bare post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler, etc.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, innebygd ekstra tredjepartssporing, og overvåke din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert sporing av din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine data med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil din IP-adresse bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge vi beholder dine data

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderasjonskø.

For brukere som registrerer seg på vårt nettsted, lagrer vi også de personopplysningene de oppgir i deres brukerprofil. Alle brukere kan se, redigere eller slette sine personopplysninger når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavn). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere den informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dine data

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportfil av de personopplysningene vi har om deg, inkludert alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysningene vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender dine data

Besøkendes kommentarer kan bli sjekket gjennom en automatisert tjeneste for oppdagelse av spam.